Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори пред Sky Sports няколко

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори пред Sky Sports няколко
Коментари Харесай

Клоп няма да се пази със Сити: Искаме да ги победим - на 100%

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва пред Sky Sports няколко дни преди супер-дербито против Манчестър Сити идната неделя. В просторно изявление германецът съобщи, че гледа самоуверено към идния мач на „ Анфийлд”, а също по този начин приказва и за всичко за Садио Мане и по какъв начин ще се отразят мачовете от Световното клубно състезание за тима му.

„ Намираме се в 12-ия кръг, тъй че има още доста мачове да се изиграят. Разбирам обстановката прелестно със Сити. Миналата година загубихме единствено веднъж, а това бе решаващо в борбата за купата. Така виждат нещата хората, само че имаме още доста мачове. Идва натоварен интервал – ноември, декември, януари и би трябвало да бъдем изцяло подготвени за идните мачове”, разяснява Клоп.

Срещата може да гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18,30 часа на 10-и ноември (неделя).

„ В този миг всички сме фокусирани върху подготовката ни за този мач. Не желаеме да мислим прекомерно доста от това по какъв начин може да се отрази даден излаз, защото можем да го създадем до края на сезона. Тази акция е напълно друга от предходната, тъй че ще забележим какво може да създадем. И двата тима се „ натискаме” крепко, и то на най-високо равнище. През предишния сезон имаше същинско напрежение в 100-точков сезон, а аз имам голямо почитание към тях, записвайки 98 пункта. Трябва да сме сигурни, че ще задържим това ниво”, подчертава германецът.

Той бе запитан и дали тази среща е от този жанр, че не трябва никога да бъде губена. „ Може би хората, които са по-умни от мен считат по този начин, само че за мен не е по този начин. За мен този мач е на 100% да спечелим този мач. Ние се приготвяме вярно за този мач всеки ден – би трябвало да сме смели, да играем футбол и да се пазиме за нашите животи. Всички естествени събития, свързани с футболната игра. Искаме да спечелим и ще опитаме всичко, с цел да го създадем – ще е мъчно, ясно е. Сезонът няма да спре след този мач, само че е доста значим дуел. Целият свят ще го гледа – 100% съм сигурен. Всеки е наясно за този мач, а аз виждам към този момент съществено към него”, призна Клоп.

 Кайл Уокър застана на вратата на Манчестър Сити
източник: Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР