Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори на редовния брифинг преди

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори на редовния брифинг преди
Коментари Харесай

Клоп преди Наполи коментира опонента, залозите и Салах

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп приказва на постоянния брифинг преди битката за неговия отбор против Наполи в пети мач от груповата фаза на Шампионската лига. На конференцията Клоп подчертава върху физическото положение на Мохамед Салах, който пропусна последния мач на тима си (бел.ред – успеха против Кристъл Палас с 2:1) и призна, че звездата на отбора е изцяло подготвен за италианците.

Клоп също по този начин разяснява и положението на контузения защитник Жоел Матип.

„ Мо Салах наподобява доста добре и нямам терзания за него и физическото му положение.”, призна германецът.

Победа над тима на Карло Анчелоти ще обезпечи на Ливърпул първата позиция в групата преди да се е изиграл последния мач, само че мениджърът удостовери, че тимът не може да си разреши да гледа след този вид, до момента в който не го извърши. „ Най-голямата неточност, която можем да създадем е да помислим авансово, че сме спечелили. Както и какво може да стане, в случай че спечелим. Тези неща не са ни в главите. Разбира се, че ще опитаме да победим, което ще е ужасно след старта, който направихме. Наполи е доста рисков отбор”, разяснява роденият в Щутгарт ментор.

„ Имаме две седмици сред мача с Наполи и последния мач от групата – против Залцбург, а през това време имаме три мача. Защо би трябвало да мислим за Залцбург отсега”, разяснява Клоп.

„ Не мисля за проблемите в Наполи и чакам от тях цялостна опозиция. Ако съм състезател, ще се опитам да пренеса гнева си от отвън футболните неща, на терена. Трябва да сме сигурни, че от първата секунда ще създадем гостуването им тежко. Искаме да стигнем допустимо най-далеч в Шампионската лига. Те са умел тим, тактически мощен, а също по този начин има супер бързи играчи. Много е мъчно да се играе против тях”, проучва съперника Клоп.

Накрая германецът бе запитан за коефициентите от буукмейкърите, които оферират с 10 паунда да спечелиш 110 лири, в случай че заложиш за 3:0 на прецизен резултат на Ливърпул. „ Аз съм немец, а ние не залагаме. Не даваме нашите си пари на други хора – не го разбирам”, приключи Юрген Норберт Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР