Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е поставил ултиматум на нападателя

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е поставил ултиматум на нападателя
Коментари Харесай

Клоп постави ултиматум на Стъридж

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е сложил ултиматум на нападателя Даниел Стъридж. Според „ Дейли Мирър “ немският експерт е неудовлетворен от представянето на британския национал. Клоп е изискал от 28-годишния футболист да усъвършенства представянето си до края на годината или ще бъде продаден през януари.

Нападателят игра цялостен мач при домакинското тъждество 1:1 против Бърнли в събота и още веднъж не сподели цялостните си благоприятни условия. Той не съумява да показва формата си от 2014 година, която му донесе контракт за 150 000 паунда седмично. До момента Стъридж има един гол от началото на сезона.

Даниел Стъридж има контракт с „ алените “ за още две години, само че клубът е подготвен да му предложи нов договор, в случай че успее да си върне остарялата форма до края на 2017 година. Самият Клоп е декларирал на нападателя, че той сега играе за бъдещето си на „ Анфилд “.

След като подписа сегашния си контракт през 2014 година Стъридж има единствено 70 мача за мърсисайдци, като множеството от тях са като запаса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР