Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че повече не

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е категоричен, че повече не
Коментари Харесай

Клоп: Не искам трофея от Шампионската лига да се споменава пред мен

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е безапелационен, че повече не желае да приказва за извоюваната от отбора през предишния сезон Шампионска лига. Вместо това желанието му е да се концентрира върху идната акция.

“След турнето ни никой не трябва да приказва с мен за трофея от Шампионската лига. Не го носим с нас. Сега би трябвало да стартираме нова глава.
Има място за усъвършенстване. Лесно е да планираш в офиса какво искаш да подобриш, само че тогава или отсъстват трима играчи, или четирима други не са там. Така това се трансформира в теоретична част от футбола и би трябвало да захвърляш проектите си в кошчето толкоз постоянно, от време на време 10 минути преди мач.

What Jurgen Klopp has banned his Liverpool players talking abouthttps://t.co/PQTyuX2xkr pic.twitter.com/kKTF37eB0K
— Mirror Football (@MirrorFootball) July 26, 2019
Стабилност, неизменност, битка за резултати. Всичко е значимо. Постоянството на високо равнище е най-важно.

Ако го реализираме, то тогава може да бъде дразнещо да се играе против нас. Останалите би трябвало да мислят, че да играеш против Ливърпул или на “Анфийлд” не е занимателно. Миналата година беше добра и е ясно, че не сме се трансформирали доста. Момчетата би трябвало да създадат идната стъпка. Те са по-възрастни и по-опитни”, съобщи Клоп.
Jurgen Klopp: “Stability, consistency, fighting for results. Consistency on a high level is most important. If we can do that again it can be annoying playing us & we must come again so they think when they play Liverpool or go to Anfield it’s not fun.” pic.twitter.com/lL38C5ugIs
— Anfield HQ (@AnfieldHQ) July 26, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР