Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде интересен отговор на въпроса

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде интересен отговор на въпроса
Коментари Харесай

Клоп: Като гледах снощи Ман Сити, се замислих как е възможно някой да води с 20 точки пред този отбор

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп даде забавен отговор на въпроса дали се е замислял, че Манчестър Сити може да настигне неговия тим до края на сезона, макар че сега разликата сред първия и втория е 20 точки, а до края остават осем кръга.

" Когато гледах мача нощес, единственото нещо, което си помислих, е по какъв начин е допустимо някой тим да води с 20 точки пред този отбор? Сигурно сме създали нещо вярно. Не мисля за това, че Сити може да ни настигне. Мисля за мача с Кристъл Палас. Единствената ми грижа е по какъв начин се оправяме ние, а не по какъв начин се оправят те. Гледах мача, тъй като играем с тях след девет дни, а не тъй като съм се надявал, че ще изгубят ", съобщи Клоп.

Германецът добави, че би предпочел дербито против Сити, което може да официализира купата на Ливърпул, да се играе в Манчестър, а не на безпристрастен терен: " Честно казано, избирам този мач да се играе в Манчестър, тъй като в противоположен случай организацията би била в действителност сложна. "

Утре Ливърпул приема Кристъл Палас пред празните трибуни на " Анфийлд ", само че макар че шумните почитатели на мърсисайдци няма да бъдат на стадиона, семейството преимущество към момента съществува, твърди Клоп.

Мохамед Салах и Андрю Роабъртсън, които не играха в дербито с Евертън, са изцяло подготвени, само че Джеймс Милнър и Жоел Матип, които получиха контузии по време на дербито на Мърсисайд, ще пропуснат утрешния конфликт с Кристъл Палас.

Jürgen Klopp has confirmed @MoSalah and @andrewrobertso5 are in contention to face @CPFC tomorrow.

Update on @JamesMilner and Joel Matip
— Liverpool FC (at ) (@LFC) June 23, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР