Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, разясни каква е ситуацията

...
Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, разясни каква е ситуацията
Коментари Харесай

Клоп обясни ситуацията с контузените в Ливърпул

Мениджърът на Ливърпул – Юрген Клоп, обясни каква е обстановката с контузените играчи на отбора. В последните седмици съставът на „ алените ” бе съществено сакат поради разнообразни контузии, които извадиха основни фигури от сметките. Ситуацията последователно се възстановява и някои от звездите на отбора към този момент упражняват с топка.

През уикенда Ливърпул гостува на Уулвърхемптън в мач от Висшата лига.

„ Генерално обстановката наподобява по-добре. Момчетата упражняват. Диого Жота имаше една подготовка през седмицата, само че на другия ден организира възстановително занятие. Така бе планувано, подобен бе проектът. Мисля, че идната седмица ще възобнови естествени тренировки ”, разяснява Юрген Клоп.

„ Боби Фирмино е все по-близо. Луис Диас към този момент тича, на него ще му отнеме още няколко седмици, само че той към този момент е на терен и тича, което е в действителност добре. Ибу (Ибрахима Конате – бел.ред.) е навън. Върджил ван Дайк е по-близо до завръщането си в игра, само че няма да бъде подготвен за мача с Уулвс. Участва в част от тренировките. Мисля, че и той ще се завърне през идната седмица. Ибу има мускулна контузия ”, сподели още немският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР