Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс отправи предупреждение към Манчестър

...
Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс отправи предупреждение към Манчестър
Коментари Харесай

Брендън Роджърс отправи предупреждение към Сити и Юнайтед за Магуайър

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс насочи предизвестие към Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед по отношение на възможния трансфер на бранителя Хари Магуайър в един от двата клуба.

Специалистът се закани, че ще сложи краен период за завършването на сходна договорка, защото остават едвам 3 седмици до затварянето на трансферния прозорец, а “лисиците” желаят да си обезпечат първокласен заместител на британския национал. Както е известно, оттова упорстват да получат 75 млн. паунда, което би направило Магуайър най-скъпия бранител в историята на Висшата лига, задминавайки върховото достижение на Върджил ван Дайк с 5 млн. паунда.
Brendan Rodgers gets tough with Man United and Man City over Harry Maguire https://t.co/KDgMp9AoD2 pic.twitter.com/YEctaFtHor
— The Sun Football (@TheSunFootball) July 17, 2019
“Ще има краен период. Не можем да останем с незадоволително бранители. Имаме набелязани цели, в случай че Хари си тръгне, само че няма потребност да го продаваме. Дори и в случай че предложат желаната от нас сума в последния миг, ние ще я откажем, защото ще е прекомерно късно да притеглим някой различен на негово място. Така че ще има миг, в който, даже и за вярната оферта, ще е прекомерно късно”, разяснява Роджърс пред “Сън”.
26-годишният бранител има контракт с Лестър до 2023 година. Като негов заместител се загатва името на Люис Дънк от Брайтън, за който отборът може да заплати 45 млн. паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР