Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс остава твърдо начело на

...
Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс остава твърдо начело на
Коментари Харесай

В Лестър стоят твърдо зад Роджърс, вече дори са готвят за лятната селекция

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс остава твърдо отпред на отбора макар, че тимът няма победа във Висшата лига през 2022 година. Последният триумф на „ лисиците “ в шампионата датира от края на месец декември, когато беше надвит Ливърпул с 1:0.

Въпреки това 49-годишният експерт към момента има поддръжката на борда на Лестър, твърди „ Telegraph “. Смята се, че Роджърс е провел диалози с президента на клуба Айват Сривадханапрабха преди и след успеха с 4:1 над Рандерс в Лигата на конференциите, като е останал с уверението, че ще остане отпред на отбора.

Изданието даже написа, че към този момент се вършат проекти за дестинацията на предсезонната подготовка през лятото, както и за зимен лагер по време на Световното състезание в Катар. Обсъжда се и селекцията на тима след края на сезона.

Лестър сега е на 11-о място във Висшата лига, като в предходните два сезона приключи на пето място, само че и травмите оказаха въздействие през тази акция. В момента талисманът Джейми Варди, както и Джони Евънс, Уесли Фофана и Джеймс Джъстин са с контузии, а те са измежду главните играчи на „ лисиците “.

Следващият мач за Лестър е реваншът против датския Рандърс в ЛК този четвъртък, преди във Висшата лига „ лисиците “ да пътуват до „ Търф Моор “, където ще се изправи против Бърнли на 1 март.

Leicester City board backs Brendan Rodgers despite alarming slump in form |
— Telegraph Football (@TeleFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР