Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс коментира, че никой футболист

...
Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс коментира, че никой футболист
Коментари Харесай

Никой няма да напусне Лестър през зимата, категоричен е Роджърс

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс разяснява, че никой футболист от клуба няма да се раздели с тима си, в случай че управлението на „ лисиците” не реши, че би трябвало да се раздели с някой състезател. Джеймс Мадисън е мощно спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, до момента в който бранителят Бен Чилуел също е свързван с трансфер оттатък „ Кинг Пауър Стейдиъм”.

„ Никой няма да напусне тима, защото не желаеме да се разделяме с съответен състезател. Мисля, че може да имаме някои наеми на младите ни футболисти, само че играчи, за които се приказва постоянно, няма да си тръгват”, безапелационен бе Брендън Роджърс.

„ Знаем, че в случай че ще играем европейски футбол през новия сезон, че ще би трябвало да се подсилим през януари, което е доста комплицирано занимание. Редно е да забележим дали можем да подобрим този си състав, а в случай че не можем, то тогава е хубаво да изчакаме до лятото. Намираме се в добра позиция и не желаеме да действаме бързо. Трябва да вземем играчи, само които могат да подобрят положението на тима ни”, приключи по тематиката северноирландският управител.

Лестър Сити е втори във краткотрайното нареждане на Англия с 45 точки, 13 зад водача Ливърпул, който е и с мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР