Мениджърът на Лестър Клод Пюел няма да продаде защитника си

...
Мениджърът на Лестър Клод Пюел няма да продаде защитника си
Коментари Харесай

Пюел се шегува с Ман Юнайтед: Хари отива в Манчестър, но...

Мениджърът на Лестър Клод Пюел няма да продаде бранителя си Хари Магуайър на Манчестър Юнайтед. Британските медии тиражираха разнообразни информации свързани с сходна договорка. Той даже се пошегува с "червените дяволи ", че Магуайър ще пътува за Манчестър, само че единствено за няколко часа, когато на следващия ден двата тима се изправят един против различен в откриващия мач за Висшата лига.

"Мога да потвърдя, че отиде в Манчестър, само че единствено за няколко часа. Аз съм благополучен да запазя Хари, той е най-хубавият ни футболист, аз съм футболен управител и желая да разгадавам на най-хубавите ни играчи. Хари е благополучен да остане с нас, а аз съм благополучен от отношението му. Той се върна с Джейми Варди, с усмивка и прохлада ", съобщи Клод Пюел.

Лестър се раздели с Рияд Марез, който мина в Манчестър Сити. "Искахме да запазим положителните упоритости, загубихме Рияд Марез, който беше доста скъп състезател за нас ", добави мениджърът. Младият хърватски бранител Филип Бенкович стана шестото ново идване в Лестър след Джони Евънс, Рикардо Перейра, Джеймс Мадисън, Рахид Гизал и Дани Уорд.

pic.twitter.com/Js9GpYwygm
— Leicester City (@LCFC) August 9, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР