Мениджърът на Лестър Клод Пюел може много скоро да загуби

...
Мениджърът на Лестър Клод Пюел може много скоро да загуби
Коментари Харесай

В Лестър подготвят треньорска рокада

Мениджърът на Лестър Клод Пюел може доста скоро да загуби работата си. Клубът към този момент търси заместител на френския експерт и се е спрял на Леонардо Жардим, който е свободен, откакто беше уволнен от Монако при започване на сезона. Двете страни още не се влезнали в договаряния, само че тежката стратегия на “лисиците” в идващите три кръга (гостувания на Ливърпул и Тотнъм и домакинство на Манчестър Юнайтед) съвсем несъмнено ще докара до уволнението на Пюел, а Жардим е любимец №1 за неговия пост.

44-годишният португалец отхвърли предложения от Китай и Саудитска арабия, тъй като желае да работи в някое от топ 5 шампионатите в Европа. Говори се, че той е измежду разновидностите за треньор на Милан, в случай че “росонерите” се разделят с Дженаро Гатузо.

Make it happen, @LCFC. https://t.co/uE7PSG5LE9
— Foxes of Leicester (@FoxesofLCFC) 21 януари 2019 година Жардим направи усещане в Спортинг (Лисабон), а по-късно реализира голям триумф в Монако, като измъкна купата отдолу под носа на Пари Сен Жермен. Освен това, “монегаските” играха и полуфинал в Шампионската лига. Началото на сегашния сезон обаче беше кошмарно и клубът от Княжеството уволни жардим, заменяйки го с Тиери Анри.

Лестър заема 9-о място в Премиър лийг с 31 точки, само че в последните два кръга позволи загуби от Саутхамптън (1:2) и Уулвърхамптън (3:4).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР