Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс се изказа ласкаво своя опонент

...
Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс се изказа ласкаво своя опонент
Коментари Харесай

Роджърс предупреди Лампард за разликите между легенда на Челси и мениджър

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс се изрече ласкаво своя конкурент във втория кръг на Висшата лига - Франк Лампард.

" Лисиците " гостуват на на Челси този следобяд от 18:00, което ще е и първи формален мач пред лична аудитория на легендата на " сините " като ментор на отбора. Също по този начин много по опитния в треньорското занятие Роджърс даде и някои насоки на младия си сътрудник.

Бившият управител на Ливърпул е добре осведомен с ситуацията на " Стамфорд Бридж ", откакто работи в школата четири години. Той добави, че именития статус на Лампард в Челси няма да избави работата му, в случай че резултатите не са на равнище.

" Когато аз бях в Челси, в съблекалнята влизаха страхотни играчи и всички ги уважаваха, само че единствено след няколко седмици всеки стартира да се пита - какво правиш ти за мен? Просто такава е играта. Няма значение какво е предишното ти, би трябвало да уважаваш футболистите и да им помагаш да се развиват. Уважавам играчите, които поемат по този път, само че това са напълно разнообразни специалности. Когато си състезател, си съсредоточен върху себе си, диетата си, своето показване. Когато станеш управител, би трябвало да следиш всичко за всеки. Имаш доста работа и би трябвало да си предан. Франк явно е воден от своя апетит за триумфи, който имат огромните имена ", съобщи Роджърс във връзка своя конкурент.
Челси позволи тежко проваляне в първия мач от Висшата лига с 4:0 в гостуването си на Манчестър Юнайтед, до момента в който Лестър приключи наедно 0:0 с Уулвърхамптън.
Премиър лийг 2 кръг, неделя 18 август  Челси 18:30предстои  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР