Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс разкри, че звездата тима Джейми

...
Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс разкри, че звездата тима Джейми
Коментари Харесай

Варди е готов да се завърне в игра, сподели Роджърс

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс разкри, че звездата отбора Джейми Варди е подготвен да се завърне в игра за конфликта във Висшата лига против Астън Вила в понеделник вечерта. 33-годишният нападател пропусна провалянето на Лестър от Норич Сити предишния петък и също

„ В тимът обстановката е в действителност добра. В сряда се върнахме покрай идентичността си “, показа северноирландецът.

Попитан дали Варди ще е подготвен да се завърне против Астън Вила, Роджърс отговори:

„ Той изглеждаше доста добре в тренировките и може да се завърне в понеделник. Надяваме се, че ограниченията, които взехме, ще се отплатят. Той е доста значим състезател за клуба и е подобен от години насам, в частност откогато аз дойдох тук. За нас е доста значимо той да бъде подготвен за заключителните стадии на сезона “, стартира Роджърс.

33-годишният нападател поделя върха в голмайсторската листа за сезона с Пиер-Емерик Обамеянг с по 17 гола.

Въпреки това, левият бек Бен Чилуел е под въпрос, откакто получи разтежение на адуктора при триумфа над Бирмингам в петия кръг на ФА Къп. „ Ще проверим какво е положението на Чилуел, има лек проблем в адуктора. Ще забележим какво ще се случи в идващите два дни “. Лестър завоюва едвам един от последните си седем мача в лигата, само че все пак са на трета позиция в таблицата, и съгласно Роджърс отборът би трябвало да реализира победи в най-малко пет от оставащите 10 срещи до края на акцията, с цел да си подсигурява присъединяване в групите на Шампионска лига следващата година. Четвъртият в таблицата Челси е на пет точки от „ лисиците “.

„ Ще са ни нужни най-малко още пет победи, в случай че не и повече. Готови сме за предизвикването и се намираме в брилянтна позиция. Може би, има разпределяне измежду някои от играчите поради насъбраната разлика пред останалите в първата половина на сезона, само че това може да се случи на всеки отбор. Все още сме в добра позиция, във връзка с нашата голова разлика и задачите, които желаеме да реализираме “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР