Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев говори пред медиите след

...
Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Ивайло Гоцев: Световните титли са на дневен ред в момента

Мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев приказва пред медиите след прибирането им от Съединени американски щати. Там в края на седмицата Кобрата победи Райдъл Букър.

"Чувствам се чудесно след победа като тази. Само можем да се радваме и да се готвим за идните срещи, които знаете кои са - международните трофеи са на дневен ред сега. Тази победа бе всичко за Кубрат, тъй като без нея в този момент нямаше да приказваме за международни трофеи. Той заложи доста на линия. По-удобният противник от Джошуа и Руис ще е спечелилият, тъй като това ще бъде единственият. Но както видяхме и в първата среща имаше изненада ", показа Гоцев.

"Аз мисля, че Анди Руис ще завоюва, в случай че е добре квалифициран. Аз го познавам от 25 години, той винаи е бил в супертежка категория, постоянно са му личали непотребните килограми, само че в последна сметка това не му пречи. Така че може би това е неговата мощ, тези спомагателни килограми, с които влиза. Имайте поради, че той има мощен удар и скорост, той е доста бърз с ръце, тъй че непотребното тегло не му пречи в тази ситуация. "

"Всичко е ясно и всичко е доста добре подредено. Противник има и ще го обявим публично в идващите няколко дни. Тепърва следва конференция идната седмица, за която ще разберете и ще бъдете поканени. Там ще обявим името на съперника и детайлите към срещата в Пловдив. Всички знаем, че тя ще е на 14 декември в "Колодрума ", приключи Гоцев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР