Мениджърът на Крусейдърс (Белфаст) Стивън Бакстър похвали своите футболисти за

...
Мениджърът на Крусейдърс (Белфаст) Стивън Бакстър похвали своите футболисти за
Коментари Харесай

Стивън Бакстър: Момчетата ми постигнаха своята морална победа срещу Лудогорец

Мениджърът на Крусейдърс (Белфаст) Стивън Бакстър похвали своите футболисти за старанието и положителния резултат, който са постигнали нощес против Лудогорец. Шампионите на Северна Ирландия отстъпиха с 0:2 или с общото 0:9 от двата мача.

За Бакстър ограничението на вредите или единствено два инкасирани гола е фактически добър резултат поради провалянето в първата среща. Много повече той обаче съжалява за травмата на главния си нападател Джордан Оуенс, който трябваше да напусне наложително терена в 32-ата минута. Крусейдърс продължава в този момент в шампионата Лига Европа, където чака отпадналия от двойката Олимпия Любляна (Словения) - Карабах (Азербайджан).
 Лудогорец - Крусейдърс
Но Оуенс освен няма да се възвърне за този дуел, само че и най-вероятно ще пропусне началото на локалното състезание. Разтежението на бедрото, които е открито от лекарите, значи отвън терена за 6 седмици, както и съществено обсъждане на ново попълнение в офанзива. Отделно в дните след първия мач в Разград те продадоха и крилото си Гавит Уайт в британския Оксфорд Юнайтед, състезаващ се в Лига 1.

" Гордея се с момчетата. Трябваше да реагираме по някакъв метод и да отговорим след 0:7. Нашите играчи бяха страхотни! Като имаме поради класата на съперника, считам, че моралната победа е за нас”, удовлетворен е мениджърът на Кръстоносците. Той е щастлив, че за идващите мачове в Европа се връщат значимите бранители Колин Коутс и Шон Уърд, откакто изкараха лятната си почивка.

“Единствено скърбя, че не вкарахме гол. Резултатът беше явен още при жребия, само че считам се постарахме да донесем малко позитивни страсти на нашите почитатели. Също по този начин се радваме, че мач на такова равнище с футболисти, които костват толкоз пари, се игра в Шор Роуд в Северен Белфаст”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР