Мениджърът на Клаудиу Кешерю Богдан Апосту обяви пред медиите в

...
Мениджърът на Клаудиу Кешерю Богдан Апосту обяви пред медиите в
Коментари Харесай

Кешерю приключва с футбола в Лудогорец

Мениджърът на Клаудиу Кешерю Богдан Апосту разгласи пред медиите в Румъния, че клиентът му евентуално ще остане в Лудогорец, до момента в който се пенсионира. Кешерю има контракт с разградчани до лятото на 2020 година, като е допустимо тази есен да го удължи, като в скоро време се чака двете страни да седнат на договаряния.

" Клаудиу може да отиде в други шампионати, само че не желае, тъй като към този момент няма финансова мотивация. Спечелил е задоволително пари, с цел да си разреши свободата да избира къде да играе. За него предложения не липсват, в това число и това лято. Имаше предложение от Трабзонспор, само че той не искаше. Клаудиу има извънредно одобрен статус в Лудогорец. Вероятно ще остане в клуба, до момента в който се пенсионира. Собственикът там в действителност го обича. Той е един от значимите играчи, като член от фамилията на Лудогорец е. И това евентуално е една от аргументите той да желае да се пенсионира там без значение още какъв брой време ще играе - година, две или три. Той усеща, че още може да играе на високо равнище ", разяснява Апосту пред ProSport.ro.

В началото на декември румънският национал ще навърши 33 години. Той пристигна при разградчани през 2015 година. Постепенно се трансформира в изпълнител №1 на " орлите ". Неизменна част е и от държавния отбор на родината си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР