Мениджърът на категорично изключи възможността суперзвездата на някога да премине

...
Мениджърът на категорично изключи възможността суперзвездата на някога да премине
Коментари Харесай

Моуриньо: Меси може да отиде само в отбор, който не спазва Финансовия феърплей

Мениджърът на изрично изключи опцията суперзвездата на в миналото да премине в състава на “шпорите”.

“В Тотнъм почитаме Финансовия феърплей. Той може да отиде единствено в тим, който не го почита, тъй че сигурно това не е Тотнъм”, съобщи Специалния в изявление за JOE. Меси беше свързван с трансфер в, само че в последна сметка ще остане в Барселона и през новия сезон. Както е известно, “гражданите” постоянно са упреквани в нарушение на Финансовия феърплей, като даже им беше наложено наказване, което обаче беше анулирано.
" Messi could only go to a team that doesn't respect Financial Fair Play, so not Tottenham for sure. "

In an exclusive interview, Spurs boss José Mourinho talks Messi, All or Nothing and Joe Hart.
— FootballJOE (@FootballJOE) Моуриньо разяснява и документалната поредност All or Nothing: Tottenham Hotspur, отдадена на предишния сезон на тима. “Ако ме питаш дали съм се насладил, отговорът е не. Предпочитам поверителността, както и нашият дом да остане затворен за хората, които не принадлежат в дома ни. Но на хората, които обичат футбола и спорта, ще им хареса, тъй като тя ти демонстрира действителността в един футболен клуб. Повечето камери са скрити - в офисите, в залите за събрания, на подготвителните стадиони. Единственият миг, в който виждахме камерите, беше до момента в който пътувахме или когато отивахме за мачове като гости”, добави той.
It was just meant to be a video call to chat football!

See what happened when we asked several lucky Managers to share their favourite Mourinho stories with us in our hilarious new video!

WATCH BELOW NOW!
— Top Eleven (@topeleven) Португалският експерт също по този начин си напомни и отстраняването на Барселона с в Шампионската лига през 2010 година “Не можех да допускам, че пуснаха пръскачките. Не го отпразнувах, както ми се искаше, не ме оставиха да го направя”, сподели Моуриньо в диалог с почитатели, проведен от играта Top Eleven, където е рекламно лице.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР