Мениджърът на изрази притеснение от предстоящите мачове на националните отбори.

...
Мениджърът на изрази притеснение от предстоящите мачове на националните отбори.
Коментари Харесай

Клоп притеснен за играчите, заминаващи за мачове на националните отбори

Мениджърът на изрази терзание от идните мачове на националните тимове. Германецът показа, че клубът не е получил гаранции за това, че играчите ще се върнат бързо и безвредно. Мърсисайдци се изправят против в неделя, а по-късно следва паузата за националните тимове. След тези срещи “червените” ще играят дерби против.

“Не желая да звуча по този начин, като че ли не демонстрирам почитание, само че не знам какво вършат някои страни, само че в този интервал искаш фамилията ти да е към теб. Искаш да запазиш играчите си. Не споделям, че това е най-безопасното място на света, само че е място, което познаваш. Малко съм обезпокоен, защото е мъчно да свържем с всички футболни асоциации по света”, разяснява Клоп.

“Разбирам изцяло условията на ФА, на УЕФА и ФИФА. Знам какъв брой е сложна обстановката за всички. Изпращаме играчите, а Висшата лига и малките екрани не ги вълнува, че някой може да играе в сряда през нощта в Перу да вземем за пример. Те отново считат, че е добра концепция да насрочат мач рано в събота. Ако употребяват постоянен полет, някои играчи идват петък следобен, а им следва мач от 12 в събота”, добави той.

[Media] Klopp voices fears over internationals as virus spikes
— LFCMAGAZINE (@LFCMAGAZINE)
Клоп към момента не знае дали ще може да разчита на за дуела с Астън Вила. Капитанът на Ливърпул обаче е покрай възобновяване от травма и бе извикан за мачове на националния тим на Англия. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР