Мениджърът на Интер Антонио Конте заяви, че тимът възвърне позагубената

...
Мениджърът на Интер Антонио Конте заяви, че тимът възвърне позагубената
Коментари Харесай

Конте: Интер започна да си възвръща силните позиции в европейския футбол

Мениджърът на Интер Антонио Конте съобщи, че отборът възвърне позагубената си популярност в европейските шампионати. Тази вечер „ нерадзурите “ гостуват на Шахтьор в Донецк във втория си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

" Не искам да се бърза с мнения, че ние сме любимци да спечелим всичко. Винаги съм казвал, че съм в Интер, с цел да донеса титли на клуба и почитателите. Това, което постигнахме в Лига Европа през предишния сезон е скъп опит за нас. Тогава достигнахме до финала, а в този момент упованията в Шампионска лига са доста огромни. Непрекъснато се приказва и за невероятния тандем Ромелу Лукаку - Лаутаро Мартинес ", съобщи той.

" Вярно е, че и двамата са фантастични. Нека обаче всеки да прави своята работа. Това, което виждам в последно време ми харесва, само че ще съпоставяме Лукаку и Мартинес с митове на Интер, чак когато завоюваме значима купа. Според мен е рано за сходни огромни похвали и похвали. Разполагаме с добър тим и съм уверен, че Интер стартира да си възстановява мощните позиции в европейския футбол ", приключи Конте.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР