Мениджърът на Хосеп Гуардиола обяви, че решение за бъдещето на

...
Мениджърът на Хосеп Гуардиола обяви, че решение за бъдещето на
Коментари Харесай

Гуардиола: Ще стартираме преговори с Агуеро

Мениджърът на Хосеп Гуардиола разгласи, че решение за бъдещето на голмайстора и обстановката с неговия контракт няма да се вземе преди края на сезона.

Аржентинският футболист досега е изиграл едвам 11 мача във всички шампионати през тази акция, като имаше проблеми с травми и се болести с COVID-19. През февруари 32-годишният аржентинец се появи като титуляр за първи път от четири месеца насам при успеха с 2:1 над във Висшата лига.

След това беше на пейката, само че не се появи на терена в мачовете с и. Той дойде при " небесносините " през 2011-а година от и настоящото му съглашение е до края на сезона- юни 2021-а. А Гуардиола в този момент споделя, че договарянията за нов договор ще почакат до края на акцията.

" Ние ще стартираме договаряния с Агуеро от човешка позиция, като персона с въздействие и принос и несъмнено, от гледната точка на футболист. Ще забележим какво ще стане до края на сезона ", съобщи Гуардиола. " Мисля, че представители на нашия клуб към този момент са говорили с сътрудника на футболиста и те двамата са наясно със обстановката ".

Начинът на пояснение от страна на испанския експерт обаче подухва мисли, че Сити се пробва да се освободи от играча по допустимо най-елегантен метод. Вероятно ще му бъде препоръчан договоро, който той няма по какъв начин да одобри и по-късно ще обяснят, че си е тръгнал самичък, разяснява вестник " Гардиън ".

От Сити към момента водят договаряния и с Кевин де Бройне за нов договор, само че досега не е реализирано публично съгласие сред двете страни.
Премиър лийг 28 кръг, събота 13 март  Фулъм 22:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР