Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард стана поредният футболен човек,

...
Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард стана поредният футболен човек,
Коментари Харесай

Джерард остана отвратен от расизъм към играч на Рейнджърс

Мениджърът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард стана следващият футболен човек, който обръща внимание на расизма в Обединеното Кралство. Коментарът на именития футболист на Ливърпул пристигна, откакто колумбийският нападател на Рейнджърс Алфредо Морейос призна в изявление пред Sky Sports News, че опитът му на Острова за две години и половина го е сблъскал с расизъм на, както и отвън терените.

Мениджърът на Рейнджърс поддържа изцяло 23-годишния си футболист, само че има вяра, че обстановката може да бъде с национална значителност. „ Винаги се поддържаме на, както и отвън терена. Ако чуем някакви викания от трибуните, ние постоянно заставаме зад нашите футболисти. Виждаме какъв брой огромен проблем е расизмът, изключително в Шотландия”, установи Джерард.

„ Аз съм един от тези, който постоянно дава публичност на тези неща и ще продължа, до момента в който не спре, тъй като би трябвало да го разкараме от футбола. Това не е поддръжка единствено към моите играчи, а към всички. Отвратително е да приказваме за такива неща в дните, които живеем. Ужасно е, наистина”, сподели мениджърът на шотландския гранд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР