Мениджърът на френския шампион Томас Тухел говори пред медиите преди

...
Мениджърът на френския шампион Томас Тухел говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Тухел опроверга информациите, че има търкания между него и Мбапе

Мениджърът на френския първенец Томас Тухел приказва пред медиите преди срещата против Нант във вторник вечерта от Лига 1. Той разяснява връзките си със звездата Килиан Мбапе, откакто двамата се сдърпаха при промяната по време на дуела с Монпелие през уикенда, както и срещата със спортния шеф Леонардо.

„ Тъжен съм, тъй като беше страховит миг, спечелихме с 5:0 в събота и пресата въобще не го отрази. Обичам играта, спектакъла, само че не говорихме за мача в събота. Няма нищо персонално сред Мбапе и мен. Знам, че той не желае да бъде сменяван. Нормално е, само че би трябвало да дам минути и на тези, които са на скамейката. Не мисля, че това, което се случи в събота ще накара Мбапе да напусне клуба. Той е наш състезател и има контракт “, съобщи германецът.

„ Сигурен съм, че останалите схващат моите решения. Срещата бе завършила. Печелихме с 5:0. Страх? Не взимам моите решения под въздействието на страха. Просто взех решение, че Паредес би трябвало да влезе “, продължи Тухел.

„ Ако желаех да бъда политик, щях да работя по подобен метод. Работя в областта на футбола и нямам никакви политически хрумвания в главата ми. Мисля, че, в случай че пусна като титуляри Сарабиа, Кавани и Икарди, някои няма да са удовлетворени от това. Аз взимам решенията от спортна позиция и в съблекалнята го знаят. Знам, че е мъчно за някои играчи, само че в случай че върша стартовата единайсеторка по откритата подчиненост, ще загубим. Всички ме слагат напрегнат и, в случай че реша да го направя, това значи, че в никакъв случай няма да пусна Куаси (б.р. – Нианзу Куаси, който е 17-годишен полузащитник от школата на „ парижани “), тъй като е прекомерно млад “, приключи Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР