Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс заяви, че той е виновен

...
Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс заяви, че той е виновен
Коментари Харесай

Алърдайс съжали за офанзивния състав и стил на Евертън

Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс съобщи, че той е отговорен за тежкото проваляне на " карамелите " с 0:4 при гостуването на Тотнъм. Бившият селекционер на националния тим на Англия сподели, че е трябвало да избере по-защитна тактичност, вместо да опитва да се надиграва с отбора на домакините.

" Аз би трябвало да поема отговорност за стартирането на терена на толкоз играчи с офанзивни функционалности. Трябваше да се върнем към по-скучен жанр на игра. Мислех, че с играта, която показахме против Ливърпул, ще можем да вземем нещо от Тотнъм, само че не би. През второто време представянето ни бе шокиращо. През предходната седмица против Ливърпул видях някои хубави неща, само че против Тотнъм имахме доста неприятни осъществявания, което ме безпокои. Определено това е нещо, върху което ще акцентира ", сподели Алърдайс.

В идващия кръг Евертън приема отбора на Уест Бромич Албиън.
Sam Allardyce thinks he should have been " a bit more boring and a bit less adventurous " after Everton lost 4-0 to Tottenham: https://t.co/W7n8hZTf9D pic.twitter.com/Rv64mifDqn
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) January 14, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР