Мениджърът на Евертън Сам Алардайс заяви, че планира да остане

...
Мениджърът на Евертън Сам Алардайс заяви, че планира да остане
Коментари Харесай

Алардайс се надява да остане в Евертън още дълго време

Мениджърът на Евертън Сам Алардайс съобщи, че възнамерява да остане в клуба още дълго време, макар недоволството на част от почитателите против него. Бившият селекционер на националния тим на Англия има вяра, че може да изведе " карамелите " до седмото място в крайното класиране във Висшата лига, въпреки да пое тима през ноември, когато той бе забъркан в борбата за оцеляване.

" Има сложни моменти, само че има и такива, в които мога да седна умерено и да помисля върху задачите, които желая да реализира. Чувствам се отчаян, че в последните седмици поради по-слабите резултати изчезна първичният възторг след идването ми в клуба. Бях се отказал от футбола, само че пристигнах в Евертън поради вълнуващия проект, който ми предложи клубът. Аз знам всичко за Евертън и какво би трябвало да опитвам и да реализира ", сподели Алардайс.

За идния мач с Брайтън Алардайс ще може да разчита на завръщащите се след контузии Рамиро Фунес Мори и Фил Джагиелка, само че Ашли Уилямс ще пропусне срещата поради наказване. " Искам играчите ми да вземат идващите си два мача, а в случай че реализираме още четири или пет победи, може да помислим и за седмото място. За тази цел обаче би трябвало да стартираме да вземаме мачовете си ", добави опитният експерт. В момента Евертън заема 11-ото място във Висшата лига с 34 точки, като изостава на шест от седмия Бърнли.
Everton fans chanting towards Sam Allardyce! pic.twitter.com/FgBNsFQnRX
— Away Fans Chants (@AwayFansChants) March 3, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР