Мениджърът на Евертън Сам Алардайс смята, че стабилната игран на

...
Мениджърът на Евертън Сам Алардайс смята, че стабилната игран на
Коментари Харесай

Алардайс: Трябва да бъдем по-експанзивни и да се противопоставим на лидерите

Мениджърът на Евертън Сам Алардайс счита, че стабилната игран на отбора в отбрана в последните мачове може да послужи като платформа за тима да се развива по-свободно и в офанзива. " Изглеждаме, че в този момент сме по-здрави в отбрана и в този момент става дума за развиване и в офанзива ", сподели Сам Алардайс преди семейството на Суонзи в понеделник.

" Трябва да бъдем по-експанзивни - да не загубим тази взаимност в отбрана, а да бъдем по-творчески и по-успешни, тъй като в мачове с тимовете от втората половина на таблицата се получава, само че би трябвало да се противопоставим и на водачите. Добрите мачове напоследък са с помощта на играчите, които реализираха толкоз доста в къс интервал от време. Десет точки в четири мача са чудотворно възобновяване и са сложиха клуба в много постоянна позиция. Това ми разрешава да мисля малко по-позитивно, в сравнение с може би, когато за пръв път пристигнах. Трябва да запазим позицията си в горната половина и да подобрим играта си ".
Sam Allardyce has heaped praise on his Everton players for a " miraculous recovery " since he took charge: https://t.co/CyWeRQj0tb pic.twitter.com/UVODQYNuRu
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) December 15, 2017

Яник Боласие, който не е взел участие в мачове от както получи травма в коляното против Манчестър Юнайтед през декември предходната година, може да бъде на линия против Суонзи. Уелският отбор е финален в класирането с 12 точки и записа седем загуби от последните си девет мача през този сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР