Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс отрече информациите, че нападателят Уейн

...
Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс отрече информациите, че нападателят Уейн
Коментари Харесай

Рууни напусна тренировка на Евертън, спекулациите за бъдещето му продължават

Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс отхвърли информациите, че нападателят Уейн Рууни е изискал да напусне клуба, с цел да премине в американския Държавна сигурност Юнайтед. В четвъртък се появиха информации, че двата клуба са постигнали кардинална сделка за 12 милиона лири и от юли някогашният британски национал ще премине в клуба от Мейджър Лийг Сокър.

" Рууни не е желал да напуща клуба, нито е имало някакво напрежение сред нас. Знам, че има някакви договаряния, само че самият аз не съм наясно дали той желае да напусне, или да остане. Това ще го схвана по-късно през днешния ден, когато го видя на подготовка ", сподели Алърдайс преди заниманието в петък.

Малко по-късно " Скай Спортс " заяви, че Рууни е напуснал прибързано подготвителния комплекс на " карамелите ", до момента в който останалата част от съотборниците му са останали да се готвят за идното посещение на Уест Хам от последния кръг във Висшата лига в неделя, което е тълкувано като още един сигнал за идното овакантяване на рекордьора по голове с националната фланелка.

TRANSFER CENTRE

Wayne Rooney looks set to play his last game in the Premier League this Sunday – with a £12m move to MLS side DC United agreed in principle.

More here: https://t.co/gsTvLJdffN pic.twitter.com/OFvTKeiZjM
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) May 10, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР