Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс отново подчерта, че няма никакви

...
Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс отново подчерта, че няма никакви
Коментари Харесай

Алърдайс: Искам Рууни в отбора, но пък сагата продължава, нали?

Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс още веднъж акцентира, че няма никакви проблеми с наличието на Уейн Рууни в своя отбор. В същото време наставникът на „ карамелите” регистрира, че непрекъснатото внимание, с което на Острова подаряват тематиката, я трансформира в по-специален случай.

32-годишния Рууни се завърна на „ Гудисън Парк” преди началото на сезона, откакто стана непотребен в Манчестър Юнайтед под управлението на Жозе Моуриньо. Кампанията дотук беше на приливи и отливи за него, като в последно време се появиха знаци и информации за нещо като спор на престижи сред него и треньора.

Размахват огромната метла в Евертън

Най-често Рууни реагира яростно, когато Големия Сам го сменя в хода на мачовете. Медиите в страната още помнят какъв брой ядно реагира голмайстор №1 на Англия за всички времена при изваждането му от игра в градското дерби против Ливърпул.

„ Дали желая Рууни да остане в тима за идващия сезон? Да. Има клюки, че Уейн може да отиде да играе в чужбина – Китай или Съединени американски щати, само че ние няма да разберем, до момента в който Уейн и неговият сътрудник не се свържат с нас и не кажат какво желае той”, разяснява Алърдайс.

Евертън разкарва Рууни през лятото

„ В момента той е почитател на Евертън и състезател на Евертън, тъй че не бих счел, че се готви нещо. Ще би трябвало да стане нещо огромно, с цел да си тръгне той от Евертън.”

„ Не съм имал проблеми през цялото време с Рууни, само че пък сагата към него продължава, нали по този начин? Сблъсквал съм с нея за малко, до момента в който водех Англия. „ Защо Уейн Рууни прави това, за какво това?” Уейн в ежедневния си живот обича футбола, не е пропуснал и една подготовка и желае да играе като всеки различен. Заради това кой е той постоянно има повече внимание към езика на тялото му, към играта му и към това, което не прави”, добави Алърдайс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР