Мениджърът на Евертън Марко Силва е фаворит на букмейкърите в

...
Мениджърът на Евертън Марко Силва е фаворит на букмейкърите в
Коментари Харесай

Марко Силва, Солскяер и Почетино са фаворитите за уволнение във Висшата лига

Мениджърът на Евертън Марко Силва е любимец на букмейкърите в Англия да стане идващият уволнен треньор във Висшата лига. Португалският експерт пое "карамелите " през лятото на 2018 година и бе подсилен финансово в три трансферни прозореца, само че не реализира предстоящите резултати. Миналия сезон тимът приключи на осмо място в класирането, а този стартира доста едва, като сега е в зоната на изпадащите след осмия кръг на шампионата. Утре Евертън ще играе против Уест Хам на "Гудисън Парк " и дуелът може да се окаже съдбоносен за бъдещето на Силва.

Следващият претендент за уволняване е мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер. На него му следва дерби с водача Ливърпул. Норвежецът е спечелил едвам четири от последните 17 мача в шампионата, в които е водил отбора. Според мнозина загуба от „ мърсисайдци “ може да се окаже решителния миг за треньорска промяна.

Според коефициентите Маурисио Почетино е третият с най-големи шансове да напусне поста си след неувереното начало на Тотнъм на сезона във Висшата лига, отпадането от Купата на Лигата и унизителната загуба с 2:7 от Байерн Мюнехн в Шампионската лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР