Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти все още вярва, че тимът

...
Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти все още вярва, че тимът
Коментари Харесай

Анчелоти: Вярвам, че ще се класираме за евротурнирите

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти към момента има вяра, че отборът може да се класира за евротурнирите, макар разочароващото 1:1 с Кристъл Палас на " Гудисън Парк " нощес. Хамес Родригес вкара за Евертън при завръщането си след повече от шест седмици поради травма, само че Миши Батшуай изравни за лондончани малко преди края. Равенството остави Евертън на осмо място във Висшата лига с 47 точки, на четири след петия Челси, който има и мач повече.

" Все още имаме късмет за Европа. В борбата сме, а имаме и мач по-малко. Но би трябвало да бъдем по-концентрирани. Когато заслужаваш да победиш, би трябвало да победиш. Не спечелихме, тъй като пропуснахме отлични благоприятни условия да вкараме втори гол и да приключим интригата. В предходните мачове нашите нападатели бяха безупречни при такива обстановки, а в този момент направиха пропуски. Загубихме точки поради наши неточности, нямахме шанс ", разяснява Анчелоти след мача.

Евертън изпитва съществени компликации в мачовете вкъщи този сезон, като има единствено една победа в последните осем турнирни мача на " Гудисън Парк ".

Мениджърът на Кристъл Палас Рой Ходжсън съобщи, че белгийският национал Миши Батшуай, който е чартърен от Челси, е оправдал гласуваното доверие. " Батшуай се върна в положително въодушевление след мачовете на националните тим и се старае доста на тренировките, поради което заслужи правото да играе. Доверието в него се отплати и за мен е хубаво да видя, че Миши към момента може да бележи голове ", сподели Ходжсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР