Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти разкри какво му е споделил

...
Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти разкри какво му е споделил
Коментари Харесай

Анчелоти: Клоп ми каза, че Ливърпул - Атлетико е бил криминален акт, съгласен съм

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти разкри какво му е споделил сътрудника му от Ливърпул Юрген Клоп във връзка с мача на мърсисайдци против Атлетико Мадрид от Шампионската лига. Както е известно, англичаните отпаднаха от шампионата след въпросния мач, който се организира пред аудитория на " Анфийлд " по време на пандемията от ковид. Италианският експерт също по този начин си напомни за абсурда " Калчополи " от 2006 година, в който беше замесен и тогавашният му тим Милан.

" Клоп ми сподели, че да се играе при тузи условия е било кроминален акт и имам вяра, че има право. Днес целта е здравето и по какъв начин да се ограничи болестта. Всичко останао е второстепенно. Не се тормозя по кое време ще бъде възобновен сезонът, нито по кое време ще завърши. Повярвайте ми, това не ме интересува. В момента мисля минимум за футбол. В момента чувам приказки за орязване на заплати и заледяване на заплащания. Не ми се костват като подобаващи решения. Скоро стопанската система ще се промени, и то във всички връзки. Телевизионните права ще са по-малки, играчите и треньорите също ще взимат по-ниски хонорари, а билетите ще са по-евтини, тъй като хората няма да разполагат с доста пари. Повтарям, най-важното в този момент е да преборим вируса дейно. След това, несъмнено, мачовете ще могат да стартират още веднъж. Ако ли не, амин.

Смешно ми е, когато хората непрекъснато приказват за подготовката. Има такива, които даже загатват за 3-седмична такава. Това е смешка, подготовките са подправен мит. Помня през 2006 година, когато поради " Калчополи " Милан беше изваден от топ 4, надлежно и от европейските шампионати. После, с цел да спасят Лацио от изпадане, понижиха наказването и ние бяхме принудени да играем квалификации в Шампионската лига. Трябваше да се обадят на момчетата, които бяха на почивка, тъй като четири дни по-късно имахме мач с Цървена звезда. Кафу дойде 24 часа преди срещата, а игра 90 минути. Ако желаете, ще ви напомня по какъв начин приключи всичко през май (Милан завоюва трофея в шампионата - б.р.), само че мисля, че го знаете. Помня, че през въпросното лято се опитвахме да притеглим Златан Ибрахимович от Ювентус. Окей, окей, окей. Когато обаче Адриано Галиани най-сетне съумя да убеди Силвио Берлускони за това, Златан към този момент се беше схванал с Интер ", съобщи Анчелоти пред " Кориере дело спорт ".
Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 11 март  Ливърпул 2:3краен резулат  Атлетико Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР