Мениджърът на Евертън Франк Лампард каза, че не е търсил

...
Мениджърът на Евертън Франк Лампард каза, че не е търсил
Коментари Харесай

Франк Лампард: Искам да постигна успехи тук и съм готов да се изправя срещу всяко предизвикателство

Мениджърът на Евертън Франк Лампард сподели, че не е търсил никакви гаранции от клубното управление за това дали ще резервира поста си.

Във вторник " карамелите " изгубиха вкъщи с 1:4 от Брайтън, а резултатът ги прати в зоната на изпадащите, което сложи бъдещо отпред на отбора на някогашния капитан на Челси под голяма въпросителна. В петък на отбора му следва нов тежък мач - посещение на намиращия се в чудесна форма състав на Манчестър Юнайтед в шампионата за купата на Англия.

" Аз в никакъв случай не съм и в никакъв случай не бих търсил гаранции. Още когато одобрих работата тук, пристигнах с концепцията, че би трябвало да развъртвам всеки ден както себе си, по този начин и състава ", сподели Лампард на конференция преди мача.

Бившият британски национал оглави мърсисайдския клуб през януари предходната година, като размени на поста испанеца Рафаел Бенитес, който въобще не бе долюбван от почитателите на отбора поради предишното си в Ливърпул. Лампард бе признат задушевно от синята част на Мърсисайд, изключително откакто избави отбора от изпадане с победа над Кристъл Палас в края на сезона. Той към момента има сериозна поддръжка измежду последователите, само че тимът има единствено три победи в 18 мача от Висшата лига този сезон.

" Миналия сезон свършихме невероятна работа дружно, с цел да останем във Висшата лига. Всички си спомнят мача с Палас и какво означаваше той за всеки от нас. Спомням си, че онази вечер се прибрах вкъщи, налях си чаша вино и си споделих, че в този момент стартира тежката работа. Това е дълъг път и аз съм наясно с този факт от момента, в който станах управител на Евертън. Искам да реализира триумфи тук и съм подготвен да се изправя против всяко предизвикателство, което излезе на пътя ми ", разяснява Лампард.

Мениджърът разкри, че за идната аудиенция на " Олд Трафорд " навън ще бъде крайният бранител Нейтън Патерсън, който има травма в коляното и няма да може да играе в идващите шест седмици.
 Спрягат Уейн Рууни за управител на Евертън
Спрягат Уейн Рууни за управител на Евертън

Франк Лампард може да бъде уволнен всеки момент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР