Мениджърът на Евертън - Франк Лампард беше глобен с 30

...
Мениджърът на Евертън - Франк Лампард беше глобен с 30
Коментари Харесай

Франк Лампард отнесе сурова глоба за за критики срещу съдийството

Мениджърът на Евертън - Франк Лампард беше санкциониран с 30 000 евро от британската футболна асоциация за мнения против съдийството, които направи след провалянето на тима му в дербито с Ливърпул през април.

Лампард съобщи, че съдията би дал дузпа за Ливърпул, в случай че Мохамед Салах падне като Антъни Гордън в единоборството, за което реферът Стюарт Атуел не уточни бялата точка.

Гордън, който получи жълт картон за симулация през първото полувреме на " Анфийлд ", падна след контакт Жоел Матип, само че Атуел нито отсъди дузпа, нито даде втори жълт картон.

" Независима регулаторна комисия санкции Франк Лампард с 30 000 евро, откакто откри произвеждане против него за нарушение на Правило на ФА по отношение на мнения в медиите ", гласи изказването на ФА.

" Мениджърът на Евертън подлага на критика съдийството след градското дерби от Висшата лига против Ливърпул в неделя, 24 април. Треньорът обаче не приема да е направил нещо неправилно.

" Това е дузпа за мен. Но тук това не се свири, в случай че е против Ливърпул. Ако това беше Мо Салах от другата страна, той получаваше дузпа. Не се пробвам да сътворявам конфликт; просто това е действителността ", разяснява Лампард след мача.
 Евертън се избави, Челси се издъни
Евертън се избави, Челси се издъни

" Сините " от Лондон резервира третата си позиция и се чака да приключат сезона на почетната стълбичка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР