Мениджърът на Евертън Франк Лампард, бе изключително щастлив от победата

...
Мениджърът на Евертън Франк Лампард, бе изключително щастлив от победата
Коментари Харесай

Лампард: Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот

Мениджърът на Евертън Франк Лампард, бе извънредно благополучен от успеха на " карамелите " с 3:2 вкъщи против във Висшата лига. Този трагичен триумф, пристигнал след закъснение от 0:2, обезпечи мястото на тима от Ливърпул в елита и следващата година.

" Това е един от най-великите моменти в моя футболен живот. В кариерата ми съм бил късметлия да изживея необикновено наслади, изключително като треньор и футболист в. Дойдох в преди три месеца. Запознах се с позитивни хора, които желаят да трансформират нещата. Видях реакцията на футболистите и публиката. Искаше ми се да изляза от тялото ми, помислих си, че може даже да се разплача. Горд съм да бъда отпред на този доста специфичен клуб. Някой може да каже, че не сме спечелили нищо, само че дано да пристигна и да види какво значи всичко това за хората. Показахме извънреден темперамент. Привържениците ни дръпнаха напред. Те бяха освен това от 12-ия състезател за нас ", съобщи Лампард пред медиите.

В последния кръг от Висшата лига тимът на Евертън гостува на Арсенал, който има шансове за класиране в Шампионската лига.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР