Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви след победата над Арсенал

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви след победата над Арсенал
Коментари Харесай

Тухел: Лукаку ни дава нещо, което нямахме досега

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи след успеха над Арсенал с 2:0, че е желал да види по какъв начин ще се адатира Ромелу Лукаку към играта на отбора, само че не е очаквал прекомерно доста.

Белгийският нападател обаче се завърна с гръм и тропот за втория си интервал в тима, като се разписа още в първия си дуел.

„ Много съм благополучен от метода, по който се интегрира. Той е доста интелигентен и обича да бъде част от колектива. Демократичен водач е, приказва с всички, другарски надъхан е. Той ни дава нещо, което нямахме - пази топката. Не можеш да започнеш по-добре - с гол и сътвори някои благоприятни условия за съотборниците си. Не чаках прекомерно доста от него, само че желаех да видя по какъв начин ще се приспособява “, сподели Тухел.

Германският наставникът на „ сините “ разяснява и самия мач:

„ Имах възприятието, че през първото полувреме ни липсваше малко заостреност, бяхме малко пасивни. Имахме дълга седмица с двуразови тренировки и бяхме малко изморени. Заслужавахме да спечелим, само че има място за развиване. Справихме се в сложните моменти с качество и шанс. През второто полувреме контролирахме мача “, съобщи Тухел.

"You can't start better than with a goal! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР