Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът не може

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че отборът не може
Коментари Харесай

Тухел: Чувствам отговорност, защото има много разтревожени хора

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че тимът не може да си разреши да се самосъжалява поради проблемите, които връхлетяха лондончани и идната продажба на клуба. В събота отборът класира за полуфиналите в шампионата за купата на Футболната асоциация в Англия след триумф с 2:0 като посетител на втородивизионния Мидълзбро.

„ Момчетата ме впечатлиха, не ме изненадаха. В един миг трябваше да приемем обстановката, тъй като не ние сме повода, а и не можем да повлияем на протичащото се. Чувствам отговорност, тъй като има доста разтревожени хора. Моите играчи и щаб са привилегировани, само че също сме обезпокоени. За Челси работят 700-800 индивида и чакат какво ще се случи с клуба “, разяснява Томас Тухел след успеха.

„ Именно към тях имаме отговорност да покажем дух и позитивност, и да не изпадаме в самосъжаление “, добави немският треньор.

Тухел сподели още, че се надява Челси да има нов притежател допустимо най-скоро. „ Надявам се процесът да се развие бързо и обстановката да се обясни и успокои “, сподели още той.

One 'super happy' gaffer!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР