Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че Кристиан Пулишич влиза

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел заяви, че Кристиан Пулишич влиза
Коментари Харесай

Тухел: Пулишич влиза в плановете ми

Мениджърът на Челси Томас Тухел съобщи, че Кристиан Пулишич влиза в проектите му за бъдещето. Причината да разяснява тази тематика бе фактът, че американецът не попада в състава последните седмици, което заради клюки, че може да напусне през лятото. Тухел и Пулишич работиха дружно в Борусия (Дортмунд) и се познават добре.

" Когато подпишеш с Челси, част от работата ти е да бъдеш толерантен и в това време припрян. Всичките ми играчи желаят да играят. Когато не си в състава, би трябвало да си толерантен и да не губиш убеденост. Задължение на играчите е да са на линия и да си заслужат мястото в тима. Това прави Кристиан ", разяснява наставникът.

" Ако стартира титуляр на следващия ден, в случай че се оправи чудесно, в случай че стартира против Атлетико и вкара два гола, може да е капитан идващия сезон. Това е далечното бъдеще. Имаме толкоз доста мачове и той е част от проектите ми. Той е значим състезател и има капацитета да е решителен от пейката ", добави той.

“If he starts tomorrow and he does brilliantly, and if he starts again against Atletico and if he scores again two goals, maybe he's the captain next year?. "

- Thomas Tuchel jokes about Christian Pulisic when asked about his lack of game time.

— Talk Chelsea (@talkchelsea)
Бившият управител на Челси Франк Лампард изрази терзания, че съставът е прекомерно огромен, само че съгласно Тухел е " съвършен ": " Имаме съвършен размер на състава. Единственото, което липсва, е опцията за пет смени, което би ми дало опция да употребявам повече играчи ".

Германецът съобщи, че няма да се преценява с упоритостите на играчи, които могат да попаднат в националния тим за Евро 2020. " Знам, че играчите имат персонални ползи и това е ок. Надавям се да се борят за тях. Техният персонален интерес е да са на терена за Челси и за техния народен тим. Това демонстрира упоритостта и качествата им. Моята работа като управител на Челси не може да се въздейства от това дали ще се отрази на селекцията за националния тим или бъдещето на играча там. Моят избор е обвързван с това да спечелвам мачове с Челси и нищо друго ", изясни някогашният треньор на Пари Сен Жермен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР