Мениджърът на Челси - Томас Тухел не остана доволен от

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел не остана доволен от
Коментари Харесай

Томас Тухел: Съмнява ме, че може да се отложи мач заради Купата на африканските неции

Мениджърът на Челси - Томас Тухел не остана удовлетворен от неочакваните решения на британската Висша лига, по отношение на отлагането на мачовете. Специалистът прикани за повече бистрота от страна на федерацията, откакто по-рано през днешния ден бе решено срещата сред Евертън и Лестър да не се организира.

" Съмнява ме, че можеш да отложиш мач поради Купата на африканските неции, бих се изненадал. Трябва да си призная, че не съм наясно с всички елементи при отлагането на срещи. Но повече бистрота би помогнала на хората да схванат за какво се анулират мачове. Това би било добре за всички.

Вярвам на Юрген Клоп. Това може да се случи. Ние също имахме един подправен резултат преди мача с Уулвърхамптън. Това изпрати Жоржиньо право вкъщи. Но тогава нашият мач не бе отсрочен, макар че имахме други седем заболели. Смятам, че можеха да ни отсрочат този мач.

Решения се вземат. Знаете моето мнение, само че не считам да разясня други клубове. Ние страдахме и може да страдаме във всеки един миг, както и всеки различен тим ", сподели Тухел.
 Челси може и да се засилва на трансферния пазар
Челси може и да се засилва на трансферния пазар

Причината са многото контузени защитници
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР