Мениджърът на Челси Томас Тухел не бе никак доволен от

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел не бе никак доволен от
Коментари Харесай

Тухел: Не може да правим такива грешки

Мениджърът на Челси Томас Тухел не бе по никакъв начин удовлетворен от представянето на своите играчи в дербито с (2:4). Той съобщи, че отборът му не може да прави сходни хлапашки неточности, каквито имаше при някои от головете на противника, в случай че желае да печели значими мачове. Германецът призна, че може би и той е взел някои неверни решения по отношение на тактиката и състава за дуела.

" Няма по какъв начин да печелим сходни мачове, в случай че вършим такива неточности. Не може да се оправдаваме с неналичието на Рюдигер, тъй като и с него в състава допуснахме общо седем гола в мачовете с Реал Мадрид и Брентфорд. Това не зависи от един състезател, а от цялостното ни показване в отбрана. В сходни мачове би трябвало да се избере вярната тактичност, а аз може би не го направих. Трябва да се избере верният състав, като може би и тук сгреших. След това идва представянето на играчите. Те получават похвали, когато се раздават на терена, само че когато не са на равнище, би трябвало да одобряват и рецензиите. Няма по какъв начин да печелим, когато вършим сходни неточности. Това би трябвало да спре ", съобщи Тухел.

Той изясни за промяната на Андреас Кристенсен на полувремето, откакто точно той сгреши при първия гол на Арсенал. Освен това наставникът се оправда и с неприятния терен на " Стамфорд Бридж ".

" Кристенсен сподели, че не може да продължи. Не бих заменил даден състезател поради една неточност. Теренът тук е доста неприятен за игра. Това може да звучи като опрощение, само че е истина - тук се играе доста мъчно и теренът не е в наша изгода. Топката отскачи много необичайно пред Андреас, а сходно нещо се случи в мача с Реал в Шампионската лига, което ни коства скъпо ", добави наставникът.

След това експертът продължи с рецензиите.

" Вижте какво се случи при дузпата. Невероятно е, откакто топката бе в наше притежание. Тук не става дума за тактичност. Имахме топката, по-късно я загубихме три пъти в границите на 10 секунди, след което направихме фаул в обстановка, която не предвещаваше никаква заплаха. Така се ограбихме от шест минути, в които можеше да опитаме да търсим изравняването. Няма какво да се проучва. Не знам за какво вършим сходни неточности. Мислех, че сме си научили урока след мачовете с Брентфорд и Реал Мадрид, само че явно това не е по този начин ", приключи германецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР