Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира утрешния сблъсък с Ювентус

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел коментира утрешния сблъсък с Ювентус
Коментари Харесай

Тухел не зачеркна шансовете на Юве дори и без Роналдо

Мениджърът на Челси Томас Тухел разяснява утрешния конфликт с Ювентус в Шампионската лига. Той показа, че тимът му е измежду претендетите за трофея, само че не е любимец, макар че предишния сезон стана първенец на Европа. Германецът също така разкри, че Н’Голо Канте е дал позитивен тест за ковид, а Мейсън Маунт, Рийс Джеймс и Кристиан Пулишич също ще пропуснат мача на следващия ден.

“Ювентус загуби огромен първенец, огромна персона, само че можеш да печелиш мачове и да изградиш мощни тимове без Кристиано. Роналдо е един от най-великите в историята. Ювентус има необятен състав и умел треньор. Те имат избран нрав, построен от победи. За първи път се изправям против тях”, съобщи Тухел.

“Вероятно има повече упования, откакто спечелихме предишния сезон, когато не бяхме любимци, само че се подобрявахме с всеки мач, а в този момент сме същински кандидат. Лесно е да ни посочат за любимец. Трябва да приемем това, само че не сме любимецът за трофея”, добави той.

“Не бяхме удовлетворени от метода, по който играхме в отбрана против Манчестър Сити. Бяхме прекомерно пасивни. Това не беше проектът. Когато имахме топката, стояхме прекомерно надълбоко. Изборът на скица може да е повлиял на това държание. Трябва да сме по-добри”, сподели още германецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР