Мениджърът на Челси - Томас Тухел, коментира поражението от Реал

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел, коментира поражението от Реал
Коментари Харесай

Тухел изгледал пак мача с Реал и изял огромни количества шоколад

Мениджърът на Челси - Томас Тухел, разяснява провалянето от Реал (Мадрид) в Шампионска лига. Специалистът призна, че са му били нужни значителни количества шоколад, с цел да преживее 90-те минути на " Стамфорд Бридж ", където " сините " отстъпиха с 1:3.

" Седиш там измежду нощ... количеството шоколад, от което се нуждаех, бе голямо, с цел да мина през мача още веднъж, да обезщетявам. Започваш да пишеш, да пишеш и осъзнаваш, че пишеш още и още. В даден миг натискаш бутона за приплъзване, с цел да премине по-бързо, знаеш, че не следва нищо хубаво. Трябва да спреш за миг, да се разходиш из кухнята или хола, с цел да се успокоиш. Не беше прелестно за гледане. "

Наставникът отсече, че единственото преимущество е, че е забелязал някои тактически усъвършенствания, които могат да бъдат направени и да оказват помощ на " сините " в реванша на " Сантиаго Бернабеу ".

" Аз съм огромен реалист. Да, към този момент няма предписание за голове на непознат терен и това е добре за нас, само че пък оставаме реалисти. Със сигурност ще опитаме да спечелим, само че няма да се унасям в мисли за знамение. Задачата е съвсем невъзможна и това е натурализъм ", съобщи Тухел.
 Реал (Мадрид) победи Челси с 3:1
Карим Бензема се развихри и Реал (Мадрид) разпиля Челси посред " Стамфорд Бридж "

Реваншът на " Сантиаго Бернабеу " е по-късно по-малко от седмица - 12 април
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР