Мениджърът на Челси - Томас Тухел каза, че Конър Галахър

...
Мениджърът на Челси - Томас Тухел каза, че Конър Галахър
Коментари Харесай

Тухел похвали Конър Галахър и коментира трансфера на Кулибали

Мениджърът на Челси - Томас Тухел сподели, че Конър Галахър може да се окаже доста скъп за клуба. Халфът Галахър се показа добре в първия състав на „ сините “ при успеха с 2:1 над Клуб Америка в контрола в Лас Вегас.

„ Конър тренира на в действителност високо равнище и можете ясно да видите, че беше вярното решение да го пуснем чартърен. Той направи голяма крачка в развиването си в Кристал Палас и стана национал на Англия. Беше доста добър мач за него. Сега е значимо да свикне с нашите правила на игра. Да разбере по кое време да се движи и по кое време не, а скоростта му на работа е изключителна “, съобщи Тухел пред медиите.

22- годишният Конър Галахър, който впечатли в интервала си чартърен в Кристъл Палас през предишния сезон, игра 45 минути, а голове на Тимо Вернер и Мейсън Маунт осигуриха успеха за лондончани.

Наставникът обаче бе още по-доволен, че тимът му се размина с травми, защото конфликт бе много физически.

„ Обикновено започваш против тим от по-ниските дивизии, с цел да намериш ритъма си. За противника ни сезонът към този момент стартира. Те играха физически и трябваше да се приспособяваме. Радвам се, че никой не се травми. На моменти мачът бе на ръба за една контрола, само че беше ок. Адаптирахме се, приехме го и не се изнервихме “, сподели още Тухел, който разяснява и за привличането на Кулибали:

„ Той има опит, качества, височина и всичко, което търсим. Това е фантастична облага за нас. Надяваме се, че допустимо най-скоро ще покаже качествата си”.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР