Мениджърът на Челси Томас Тухел иска да запази и четиримата

...
Мениджърът на Челси Томас Тухел иска да запази и четиримата
Коментари Харесай

Тухел иска да задържи защитен квартет на всяка цена

Мениджърът на Челси Томас Тухел желае да резервира и четиримата си съществени бранители в клуба, които имат контракти единствено до края на сезона. „ Goal “ твърди, че германецът е оповестил, че Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен, Тиаго Силва и Сесар Аспиликуета ще бъдат в проектите му за идната акция и желае да подпишат нови договори.

Квартетът е в топ форма, откогато германецът пое тима при започване на годината, помагайки им да завоюват Шампионската лига предишния сезон. Въпреки това и четиримата играчи могат да изоставен като свободни сътрудници през лятото на 2022 година.

Сега Челси работи интензивно, с цел да обезпечи нови контракти на своите бранители, като се чака дуото ветерани Аспиликуета и Силва напълно скоро да сложат подписите под нови съглашения.

Ситуацията с Кристенсен и Рюдигер обаче е по-сложна. И двамата не са съгласни с препоръчаните им нови условия. Смята се обаче, че договарянията с Кристенсен още веднъж ще започват скоро.

Междувременно Рюдигер е подготвен да изслуша и други предложения от задгранични клубове преди да вземе дефинитивно решение за бъдещето си. Байерн Мюнхен и Реал Мадрид наблюдават изкъсо обстановката му.

Тухел обаче продължава да се надява, че и четиримата бранители ще останат в клуба и след края на сезона.

Tuchel wants to keep all his record breaking defenders with expiring contracts and you can see why:

- Real Madrid moving strong on Rudiger
- Expectation is Silva will stay another year, same with Azpi his two big leaders
- Christensen talks resume
— Nizaar Kinsella (@NizaarKinsella)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР