Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че се чувства щастлив

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че се чувства щастлив
Коментари Харесай

Сари: Искам да си тръгна незабавно, ако 90 минути трябва да решат бъдещето ми

Мениджърът на Челси Маурицио Сари съобщи, че се усеща благополучен в Премиър лийг, само че желае след финала за Лига Европа да схвана дали в клуба са удовлетворени от неговата работа през сезона. Италианецът обаче отсече, че е подготвен да си тръгне незабавно, в случай че разбере, че бъдещето му ще бъде предопределено от изхода на дуела с Арсенал след седмица.

В последните дни медиите на Апенините свързват името на Сари и с Ювентус, и с Рома.

" Моето бъдеще е сряда. В момента мога да приказвам единствено за финала. Имам контракт за още две години тук. Нямам договор с други тимове. Искам да приказваме с клуба след финала. Искам да схвана дали са удовлетворени от мен, или не. Щастлив съм тук, одобрявам Премиър лийг. В момента това е най-значимото състезание в света, а Челси е един от значимите клубове в лигата, само че би трябвало да обсъдим обстановката с клуба. Мисля, че това е обикновено - след края на сезона да има подобен диалог ", съобщи италианецът.

Сари направи и доста забавен коментар на изказванието, че изходът от финала в Лига Европа може да се окаже решителен за неговото бъдеще: " Ако е по този начин в действителност, желая да си потегли неотложно. След 10 месеца работа не може всичко да се реши от 90 минути. Това не е вярно. Или сте удовлетворени от работата ми, или не. Сезонът беше добър. Разбира се, в случай че спечелим Лига Европа, ще бъде превъзходен ".

Запитан за рецензиите, които получаваше в хода на сезона поради стила на игра, който постанова, италианецът отговори: " В последните два сезона Манчестър Сити завоюва съвсем всичко. Начинът, по който играят те, не е тъкмо като този, който натрапвам аз, само че е сходен. Мога да наложа своя футбол в Англия. "
Sarri threatens to quit Chelsea in sensational press conference claim pic.twitter.com/AI42n2f4B8
— The Sun Football (@TheSunFootball) 22 май 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР