Мениджърът на Челси Маурицио Сари не беше особено доволен от

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари не беше особено доволен от
Коментари Харесай

Сари: Не искам да играем на финала, а да го спечелим

Мениджърът на Челси Маурицио Сари не беше изключително удовлетворен от тима си след триумфа над Славия (Прага) с 4:3 в четвъртфинала-реванш от Лига Европа. Лондончани се класираха за полуфиналите с общ резултат 5:3, а идващият им противник ще е Айнтрахт (Франкфурт).

“Изиграхме в действителност доста мощно първо полувреме. Както постоянно се случва в последните два месеца, започнахме неприятно след почивката. Трябва да намерим решение на този проблем. Може би в един миг си помислихме, че мачът е решен, само че това не беше така”, разяснява Сари.

“Да стигнеш до полуфиналите в Лига Европа не е елементарно. Знам какъв брой тежък противник ни чака. Трябва детайлно да изучим играта на Айнтрахт. Те са мощен тим и имат необикновен нападател в лицето на Лука Йович. За нас не е значимо просто да стигнем до финала, а желаеме да го спечелим”, добави италианецът.

Самият Сари в никакъв случай не е достигал до толкоз късен стадий в евротурнирите. Най-доброто му достижение преди да застане отпред на Челси беше осминафинал с Наполи. Лига Европа 1/4 кръг, четвъртък 18 април  Челси 4:3краен резулат  Славия Прага
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР