Мениджърът на Челси Маурицио Сари е сигурен, че Хари Кейн

...
Мениджърът на Челси Маурицио Сари е сигурен, че Хари Кейн
Коментари Харесай

В Челси беснеят срещу VAR след загубата от Тотнъм

 В Реал роптаят против ВАР и съдията след издънката
Мениджърът на Челси Маурицио Сари е сигурен, че Хари Кейн е бил в засада при приемането на топката в решаващата обстановка от мача за Купата на лигата на Англия с Тотнъм нощес.

" Шпорите " получиха дузпа след намесата на ВАР. Системата за видеоповторение реши, че няма засада при подаването към Кейн, който по-късно осъществя от бялата точка и донесе триумфа за отбора си с 1:0. Сари обаче счита, че може да потвърди грешката на съдиите.

" Гледах видеото от нашата камера и видях, че има засада. Камерата е навръх линията на Кейн и той бе в нередовна позиция. Това обаче не е значимо. Важното е, че лайнсменът спря, не последва обстановката и повлия на бранителите ни.



Смятам, че британските съдии не са подготвени да употребяват тази система. След като не си сигурен, последвай топката и откакто всичко свърши, можеш да вземеш решение.

В този случай той спря и сътвори усещане за нашите бранители, че има засада. В последна сметка това е изобретение, с което в Англия още не са привикнали и за всички е необичайно потреблението на системата ", сподели италианският експерт.

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн обаче е безапелационен, че голът му е бил постоянен.

" В последна сметка играя, до момента в който не чуя сигнала на съдията. Измъкнах се и това бе чиста дузпа. Не мога да кажа дали съм бил в засада или не. Именно по тази причина обаче имаме ВАР и съм сигурен, че взетото решение е вярно.

Трябва да виждам още веднъж ситуацията, само че по този начин или другояче технологията е сериозна част от развиването на играта. На международното състезание привикнах с тези неща.

Очакването на решението не е проблем. За нас бе значимо да спечелим и да имаме задатък преди реванша. Челси игра крепко, само че е хубаво, че победихме ", сподели Кейн.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР