Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че всички в отбора

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че всички в отбора
Коментари Харесай

Потър: Наясно сме с предизвикателството, което ни очаква

Мениджърът на Челси Греъм Потър призна, че всички в тима са разчувствани от утрешното посещение на Борусия (Дортмунд) от 1/8-финалите на Шампионска лига. Той също по този начин разяснява  твърденията, че не се ядосва задоволително в мачовете на „ сините “, както и направените огромни вложения за нови играчи през зимния трансферен прозорец.

„ Уесли Фофана, Денис Закария и Матео Ковачич са в състава, тъй че това е добре. Те се приближават до това да получат игрови минути, тъй че пред нас стои задачата да ги подготвим за това. Намираме се в елиминационната фаза на Шампионската лига. Това е абсолютният връх. Предстои ни страховит тест против приказен клуб, който ще бъде подкрепян от 80 хиляди почитатели. Всички гледаме напред към идния мач и разбираме предизвикването, което ни чака. Много сме разчувствани за него.

Един Терзич? Кариерата му не ме изненадва, защото първото ми усещане за него беше доста положително. Той има всичко, което искаш от един треньор. Ако погледнете кариерата му, той е имал доста разнообразни функции и е натрупал опит, тъй че има добра композиция от двете неща. Той прави качествена работа в последно време, като тимът му е много проведен, играе и нападна добре. Разбира се, желая да го затрудня, само че по-късно му искам всичко най-хубаво.
 Терзич: Не е елементарно да се проучва Челси след прехвърлянията през януари Терзич: Не е елементарно да се проучва Челси след прехвърлянията през януари
Коментарите, че не се нервирам задоволително? Опитваме се да не влизам в разногласия посредством медиите. Разбира се, че се нервирам. Все отново съм човек, просто се държа по метода, който одобрявам за подобаващ. Ако си мислете, че можеш да започнеш като треньор в деветата дивизия на британския футбол и да стигнеш до това да водиш Челси в Шампионската лига, без да се ядосваш или да бъдеш благ, бих споделил, че не знаете нищо.

Дали огромните запаси водят до триумф? Напрежението и упованията да печелиш са по-големи, когато харчиш пари. За благополучие, знаем, че футболът не работи тъкмо по този начин, тъй като се нуждаеш от запаси, с цел да побеждаваш, само че и от освен това. Има неща, които парите не ти купуват. Трябва да разпределиш ресурсите ти доста добре и да имаш поради мощните ти страни и метода, по който можеш да се състезаваш с клубовете с по-големи запаси. Брайтън най-вероятно не може да завоюва Премиър лийг четири от пет пъти, тъй като 95% от шампионатите зависят от ресурсите, само че искаш да си от тези 5%, които прекатурват наклонността.

Дали съм опознал новите играчи? Мисля, че са нужни повече от няколко седмици, с цел да опознаеш някого както би трябвало. Особено някого като Енцо Фернандес, чийто британски език е стеснен. Но виждаш по какъв начин те се държат и че имат качества. Много съм удовлетворен от метода, по който те се вписаха в тима и по какъв начин останалите футболисти им помогнаха да се интегрират “, съобщи Потър на днешната си конференция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР