Мениджърът на Челси Греъм Потър пире философски равенството 1:1 с

...
Мениджърът на Челси Греъм Потър пире философски равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Греъм Потър: Разочарован съм, но може би равенството е справедливо

Мениджърът на Челси Греъм Потър пире метафизичен равенството 1:1 с Манчестър Юнайтед. Отборът му поведе в 87-ата минута от дузпа, само че позволи равнене в добавеното време на мача. Наставникът призна, че е отчаян от изпуснатата победа, само че пък също по този начин добави, че с оглед развоя на мача равенството е обективен резултат.

" Разочарован съм, тъй като поведохме с 1:0 и краят се виждаше. Но с оглед развиването на мача, може би равенството е обективен резултат. Не съм уверен, че играхме задоволително добре, с цел да победим. Разбира се, стигнахме до миг, в който държахме успеха в ръцете си, само че като цяло мачът бе огромна битка от наша страна. След първите 30 минути подобрихме играта си, само че най-после би трябвало да се задоволим с това, което взехме ", счита Потър.

" Можехме да сме по-добре подредени при изравнителния гол, само че истината е, че това бе страховит изстрел с глава. Топката едва-едва мина зад голлинията. Това е първият гол, който получаваме от известно време, само че той ни коства две точки. Доволен съм от работната нравственос в тима, само че се вижда, че има още над какво да работим ", добави наставникът.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР