Мениджърът на Челси - Греъм Потър говори за напрежението в

...
Мениджърът на Челси - Греъм Потър говори за напрежението в
Коментари Харесай

Греъм Потър: Феновете имат право да се ядосват

Мениджърът на Челси - Греъм Потър приказва за напрежението в отбора от неприятните резултати. " Сините " от Лондон имат 1 победа в последните 10 мача. В момента отборът е 10-ти в таблицата на британската Висша лига с 31 точки от 23 мача.

" Говорих със притежателите. Всичко е същото - постоянно са ме подкрепяли. Вече четири месеца съм под напън и непрестанно получавам въпроси по отношение на тяхната поддръжка.

Феновете са смутени, тъй като загубихме от Саутхемптън вкъщи. Това е правилно. На последователите не им пука за натиска. Когато са смутени, те показват страстите си. Не мога да кажа нищо, което да накара почитателите да ни поддържат, в случай че са срещу. Единственото решение е да печелим мачове.

Някой схваща нашата позиция. Ако загубите с 0:1 вкъщи от Саутхемптън, който е на последно място във Висшата лига, би трябвало да очаквате рецензии от почитателите. Но би трябвало да помислим за всички фактори, довели до тази обстановка. Показваме неприятни резултати. Феновете имат право да се ядосват ", сподели Потър.

В неделя (26 февруари) Челси ще играе против Тотнъм в 25-ия кръг на Висшата лига.
 Легенда на Арсенал: Предупредих Лукаку за Челси
Легенда на Арсенал: Предупредих Лукаку за Челси

Той желае да бъде там, където е, споделя Тиери Анри
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР