Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е фаворитът на букмейкърите

...
Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е фаворитът на букмейкърите
Коментари Харесай

Очаквано: Мениджърът на Челси е фаворит №1 за уволнение на Острова

Мениджърът на Челси - Греъм Потър, е любимецът на букмейкърите на Острова за идващ уволнен ментор във Висшата лига, оповестява Daily Mail.

В неделя „ сините “ изгубиха с 0:2 от Тотнъм в лондонското дерби, като това бе трета поредна загуба за водения от него тим във всички шампионати. Челси е и без триумф към този момент в 6 следващи дуела.

47-годишният Потър, който беше назначен на „ Стамфорд Бридж “ едвам през месец септември предходната година, има коефициент 4/11 да бъде уволнен. Точно след него се подрежда мениджърът Уест Хем Дейвид Мойс, който има коефициент 10/3 да загуби работата си. Следващ в този лист е мениджърът на Борнемут Гари О'Нийл.

Медиите в Англия не престават обаче да настояват, че притежателите на Челси имат доверие в Греъм Потър и ще му оставят задоволително време, с цел да преобърне нещата в тима, само че идващите два мача ще са основни за бъдещето на мениджъра. На „ сините “ предстоят семейства на Лийдс във Висшата лига и реванша с Борусия Дортмунд в Шампионската лига, в който лондончани отстъпиха с 0:1 в първия мач в Германия.

Graham Potter is the bookies' favourite to be the next SACKED Premier League manager
— MailOnline Sport (@MailSport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР