Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че клубът не е

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че клубът не е ...

Франк Лампард: Не сме близо до трансфер.

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че клубът не е близо до първото си ново попълнение за зимния трансферен прозорец. “Няма да говоря за определени футболисти, но няма нищо предстоящо. Прозорецът е отворен. Ако можем да направим нещо, с което да подобрим отбора, ще се опитаме да го направим. Не затварям вратата, но трябва да бъде правилната ситуация, за да се случи през януари”, коментира наставникът.

Той допълни, че Рос Баркли няма да напуска "Стамфорд Бридж". Лампард рядко разчита на 26-годишния халф, а през ноември го обвини в "липса на професионализъм", след като излязоха негови снимки от нощен клуб в Дубай. Появиха се спекулации, че Уест Хам има желание да го привлече.

"Няма разговори за това Рос Баркли да ходи някъде. Той е наш играч, игра в последните два мача и се представи много добре. Има определени причини, поради които Рос не е играл толкова много тази година, но аз имам голямо доверие в него", обясни Лампард.

Frank Lampard on Ross Barkley's future

"There's no talk of Ross going anywhere, he's our player" pic.twitter.com/KyvBlPgyec
— Football Daily (@footballdaily) January 17, 2020
Мениджърът коментира и ситуацията с Вилиан, чийто договор изтича в края на сезона: "Вилиан няма ходи никъде. Знаем, че договърът му изтича. Той води разговори с клуба". Снимки: ©Getty Images

Източник: sportal.bg